ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » SCHIMBARI MAJORE in intersectia de la CORA. Pasarele suspendate si pasaj subteran!

SCHIMBARI MAJORE in intersectia de la CORA. Pasarele suspendate si pasaj subteran!

PASARELA INTERSECTIE CORA. Administraţia locală şi Poliţia Rutieră Constanţa au ajuns la un acord în ceea ce priveşte modul în care vor arăta în viitorul apropiat sensurile giratorii, iar cel mai ambiţios proiect în acest sens prevede o pasarelă pietonală suspendată deasupra sensului giratoriu de la Cora, transmite cugetliber.ro

Pizza Evo

Contestat de mulţi constănţeni, sensul giratoriu de la Cora, de pe bulevardul Brătianu, va fi prima zonă ce va fi schimbată. În prezent, şoferii acuză faptul că sensul nu fluidizează deloc traficul, ci, mai rău, îl încurcă şi că era mai bine când intersecţia era semaforizată.

Pentru a rezolva problema trecerilor de pietoni în această zonă, care blochează deseori sensul giratoriu, administraţia locală a hotărât să pună bazele unui proiect ce ar viza o premieră pentru Constanţa.

La intersecţia de la Cora, în prima etapă, vom izola traficul pietonal de traficul auto. Tocmai pentru că vrem să separăm fluxurile de mărfuri auto şi pietonal, vom realiza o pasarelă pietonală multifuncţională, astfel încât să aibă rol de supratraversare, nu doar pe o lăţime de stradă, ci chiar şi în diagonală“, a declarat pentru Cuget Liber viceprimarul cu atribuţii de primar al municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?