ACASA » PROMO » SARMALE CU DRAGOSTE. Cu Magda Catone şi Nicodim Ungureanu

SARMALE CU DRAGOSTE. Cu Magda Catone şi Nicodim Ungureanu

TEATRU CONSTANTA. Iubitorii de teatru sunt invitaţi la o piesă despre un el şi o ea, mai tomnatici, mai trecuţi de prima tinerete, mai puţin plini de speranţe, în schimb tolbă de diagnostice: “Sarmale cu dragoste“, la Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Cei doi se întâlnesc aştepand la medic. Din vorbă în vorbă, din analiză în analiză, descoperă ca au multe în comun. Cardiologul, fumatul, Craciunul şi, mai ales, sarmalele! Din una într-alta, îi descoprim din nou la medic, după zece ani, de data aceasta căsătoriţi şi asteptand la gastroenterologie, fiindcă sarmalele ei combinate cu pofticiosul din el, nu dau bine.

Peste înca zece ani, iată-i pe cei doi din nou la medic. El are Alzheimer şi ea are grija de el. Şi tot asa… Viaţa, ca o continuă aşteptare la medic, sau aşteptarea unui om potrivit, sau aşteptarea unui moment prielnic.

O comedie despre aşteptare, despre raportarea frustrantă la un model de viaţa perfect care impune, desigur, şi un partener pefect.

Afis-Sarmale-cu-dragoste-iun2017Din distribuţia piesei fac parte doi dintre cei mai îndrăgiţi şi populari actori ai momentului: Magda Catone şi Nicodim Ungureanu, care îi întruchipează pe Mimi şi Lică, şi împreună devin Mimilică, cel mai hilar cuplu posibil.

JOI, 22 IUNIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Preţ bilet: 40 lei

Rezervări 0766 400 181

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X Printing, Vivo! Constanta, Telegraf şi Cuget Liber.
Organizat de: evenimente-constanta.ro
Cu sprijinul: Harlequin Mamaia şi steluenache.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?