ACASA » ALTE EVENIMENTE » „RHYTHM OF THE DANCE“. Dansuri irlandeze la Constanta

„RHYTHM OF THE DANCE“. Dansuri irlandeze la Constanta

RHYTHM OF THE DANCE LA CONSTANTA. Un spectacol unic, sustinut de zeci de campioni mondiali ai dansurilor irlandeze ajunge si la Constanta, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor. Compania Nationala de Dansuri a Irlandei prezinta spectacolul „Rhythm Of The Dance” in sapte orase din Romania. Turneul debuteaza in Constanta, urmand sa aiba loc spectacole in Suceava, Iasi, Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara.

Pizza Evo

Dansurile irlandeze reprezinta un liant ce uneste vechea arta celtica si arta contemporana, cu cele mai moderne tehnici si efecte speciale.

casa-culturaProtagonistii „Rhythm of the Dance“, in frunte cu coregraful Mark C. Tynan, inca de la infiintare, au strans in jurul lor milioane de fani, sustinand turnee in intreaga lume.

Spectacolul reprezinta un poem epic, ce descrie calatoria celtilor de-a lungul timpului. Puterea dansului si a muzicii va purta spectatorii intr-o calatorie fascinanta, dezvaluindu-le peisaje si panorame superbe din Irlanda.

Spectacolul de la Constanta este programat pe 24 aprilie, de la ora 19.00, si va avea loc pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor.

Pretul biletelor variaza intre 150, 200 si 250 lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?