ACASA » Fun pe net » Red Bull refuză să retragă reclama care a scandalizat mapamondul! VIDEO

SWNS_RED_BULL_TITANIC_03-e1379062782842Tragedia scufundarii Titanicului a fost exploatata de multi. S-au scris carti, s-au facut filme si cantece despre asta. Dar Red Bull pare sa fi intrecut limita, scandalizand opinia publica cu o reclama realizata recent, noteaza brandchannel.com

Pizza Evo

Red Bull, producatorul popularei bauturi energizante, este recunoscut pentru reclamele sale neconventionale. Ultimul sau spot publicitar insa, ce dureaza 30 de secunde, ruleaza deocamdata doar in Marea Britanie si rescrie povestea tragediei de pe Titanic, sugerand ca pasagerii ar fi supravietuit daca ar fi baut Red Bull.

Comentariile care au urmat reclamei, postata si pe YouTube, variaza de la cele usoare, de genul “Calmati-va, au trecut 100 de ani de atunci”, pana la unele mai dure: “Nu se mai arata respect fata de nimic, nici macar pentru victimele acestui teribil accident”. Potrivit Brandchannel.com, si Autoritatea pentru reglementarea standardelor in publicitate din Marea Britanie s-a sesizat, dupa ce a primit a primit aproape 150 de plangeri cu privire la campanie.

Red Bull refuza sa retraga reclama de pe TV, iar reprezentantii companiei au spus intr-o declaratie pentru BeverageDaily.com ca “reclama ironica subliniaza aroganta unui capitan de vas care credea ca le stie pe toate, si nu este indreptata catre suferinta pasagerilor”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?