ACASA » BLOG » RADULEASCO, SPUNE DREPT, DE CE TE-AI UMFLAT IN PIEPT?

RADULEASCO, SPUNE DREPT, DE CE TE-AI UMFLAT IN PIEPT?

In urma cu cateva zile, Mihaela Radulescu, o femeie in varsta de 45 de ani, izbucnea pe Facebook jignind o jurnalista de la revista „The One“, unde mare sefa este Andreea Esca. Jignit e putin spus, pentru ca Mihaela (45 de ani) se pare ca a scris acele randuri avand un sofer cacaniu de autobaza langa ea, care ii mai arunca niste idei. De fapt, nu. Mihaela a scos autobaza din ea. A lasat tiristul din ea sa preia controlul tastaturii. Si asta nu pentru ca fata aia ar fi scris neadevaruri, ceva calomnios sau ca ar fi avut intentia de a leza in vreun fel personalitatea sau cariera stralucita a Mihaelei Radulescu (45 de ani).

Pizza Evo

Avalansa de insulte venite din partea divei au fost aruncate pentru ca jurnalista a indraznit, a pus-o necuratul, uciga-l toaca si Sf. Petru, sa reaminteasca cititorilor ca pe Mihaela Radulescu o mai cheama si Andreea. Si, ca sa fie pomana cu alai, a folosit fotografii care, pur si simplu, fostei iubite a lui Otil nu i-au mai placut. Desi la vremea cand a stat la pozat precum vita la muls au fost folosite in diverse publicatii cu acordul ei si tare i-au mai placut atunci. Dar acum sunt naspa, pentru ca ea, Mihaela Radulescu de atunci nu mai este Mihaela Radulescu (45 de ani), cea de acum. Corect. Practic, dupa modul in care s-a exprimat la adresa jurnalistei de la „The One“ si intelegand punctul ei de vedere, pot spune ca mesajul Raduleascai a fost clar: „Cum iti permiti? Sunt o doamna, ce p#%a mea!“

Mihaela Radulescu faina decolteu Romanii au talent

Si asta s-a vazut in prima editie din noul sezon de la „Romanii au talent“. Am vazut o doamna, o femeie de cariera, o profesionista adevarata… Cu decolteuri pe care doi taximetristi puteau sa joace un septic, care isi atingea pieptul de ziceai ca nu e al ei, a pupat pe gura un pusti pentru rating si s-a tavalit ca o hamsie in faina ca sa arate ca si ea poate sa fie sexy precum fatuca care tocmai dansase. Daca ati vazut vreodata cum rumega o oaie sau cum mesteca in general un animal ierbivor, cu maxilarul miscandu-se de la stanga spre dreapta sau invers, ati vazut si cum vorbeste Mihaela Radulescu (45 de ani), din cauza operatiilor estetice. Pentru ca nu rateaza nicio ocazie sa arate, sa spuna oriunde si oricand ca se simte mai tanara ca niciodata, nu face decat sa care cu ea un banner imens pe care scrie: “SUNT PREA COMPLEXATA DE VARSTA. PREA MI-E FRICA!”

Degeaba bubui ca o petarda ca esti o diva, o scriitoare, o femeie de cariera, o filantroapa s.a.m.d., daca atunci cand apari, cei carora vrei sa le atragi atentia sunt baietii de autobaza cu claxon puternic. Stiu si stim ca vrei sa fii ravnita, ca vrei sa arati cum varsta n-are relevanta pentru tine. Intelegem. Data viitoare, dupa ce cobori din stratosfera si te mai pui la bisturiu sau injectie, poate ii spui medicului sa-ti bage si o doza de simt al penibilului si, cine stie, poate scrii si o carte despre asta.

Va las sa cititi ce a scris doamna Mihaela Radulescu la adresa jurnalistei de la „The One“. Articolul cu pricina a fost scos de pe site-ul publicatiei.

media_142609520804123100

TE-AR PUTEA INTERESA:

Login

Lost your password?