ACASA » STIRI » Diverse » Pustiul care a castigat 1.3 milioane de dolari la Loto 6/49 si i-a tocat in 3 ani!

Pustiul care a castigat 1.3 milioane de dolari la Loto 6/49 si i-a tocat in 3 ani!

CASTIGATOR LOTO 6/49. Daniel Neculai Amariei, din localitatea suceveana Baia, a castigat la varsta de 17 ani premiul cel mare la Loto 6/49, de 1,3 milioane de dolari. In trei ani, a ajuns la sapa de lemn.

Pizza Evo
castigator-loto

Foto: Libertatea.ro

Daniel a castigat premiul cel mare in anul 2003. Pentru ca nu a stiut sa administreze mica avere, dupa mai putin de trei ani, Daniel Neculai Amariei s-a trezit mai sarac decat era inainte de a da norocul peste el, scrie adevarul.ro

Din banii castigati, suceveanul le-a cumparat celor patru frati cate un apartament, iar restul banilor “a reusit” sa-i risipeasca pe afaceri falimentare, pe tot felul de masini scumpe, precum si pe petrecerile stropite cu cantitati considerabile de bauturi alcoolice. Localnicii din Baia povestesc ca toti banii s-au dus rapid pe apa sambetei, deoarece tanarul a inceput “sa-i arunce” in stanga si-n dreapta.

Fostul miliardar din nu a mai fost vazut de ani buni prin localitatea natala. Foştii lui consateni nu mai stiu mare lucru despre el, doar ca locuieşte undeva prin Falticeni, intr-un apartament modest.
Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?