ACASA » Fun pe net » Propunere catre ministerele Educatiei si al Sanatatii: FARA SEX pana la casatorie!

Propunere catre ministerele Educatiei si al Sanatatii: FARA SEX pana la casatorie!

ABSTINENTA SEXUALA PANA LA CASATORIE. Nu mai putin de 19 ONG-uri, ai caror membri sunt panicati de “pericolul” pe care il reprezinta sexul inainte de casatorie, au trimis o scrisoare deschisa catre ministerele Sanatatii si Educatiei prin care cer practicarea abstinentei sexuale pana la casatorie.

Pizza Evo

abstinenta-sexuala-pana-la-casatorie

Concluzia noastra, sustinuta de datele stiintifice actuale, este ca elevii, copiii nostri, trebuie educati spre infranarea trupeasca si amanarea relatiei intime pana la vremea casatoriei. Aceasta este singura cale catre sanatatea si bunastarea lor, evitand bolile venerice, avorturile si suferinta emotionala“, se arata in scrisoarea deschisa transmisa ministrilor Educatiei si Sanatatii.

Reprezentantii ONG-urilor care promoveaza valori religioase spun ca “aceasta este singura cale catre sanatatea si bunastarea lor, evitand bolile venerice, avorturile si suferinta emotionala”.

Scrisoare vine ca raspuns la propunerea ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu, de a introduce in scoli, materia obligatorie “Educatie sanitara”.

Puteti citi AICI intreaga scrisoare a ONG-urilor.

Mai jos puteti urmari un clip ce a circulat pe internet in 2014, in care doi adolescenti ofera 23 de motive pentru care “merita” sa nu faci sex pana la casatorie!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?