ACASA » CALENDAR » Proiectie GRATUITA “Zapezile de pe Kilimanjaro” la Cinema CityPlex

 

In cadrul programului Europa Cinemas, Cityplex va invita JOI, 28 IUNIE, orele 19.45 la proiectia filmului „ZAPEZILE DE PE KILIMANJARO”, un film extraordinar ce  nu trebuie ratat, o poveste despre viata, iubire, dragoste, si milostenie sufleteasca.

Pizza Evo

Sinopsis:  În ciuda faptului că şi-a pierdut de curând slujba, Michel trăieşte fericit cu soţia lui, Marie-Claire, înconjuraţi de copii şi nepoţi.

În ajunul unei călătorii în Tanzania, la Muntele Kilimanjaro, fericirea celor doi este însă distrusă de un atac armat în propria casă, când doi indivizi îi agresează şi îi jefuiesc. Nefericirea lor este şi mai mare atunci când află că unul dintre agresori este unul dintre tinerii muncitori concediaţi în acelaşi timp cu Michel. Marie-Claire şi Michel îşi dau seama treptat că agresorul lor, Christophe, a acţionat numai din necesitate: trăieşte singur cu cei doi fraţi mai mici, de care are grijă în mod admirabil, după ce mama lor îi părăsise de mulţi ani.

După discuţii aprinse cu propiii copii, Michel şi Marie-Claire decid să îi ia în îngrijire pe cei mici, în timp ce fratele lor, Christophe, este arestat şi face închisoare pentru infracţiunea comisă. 

Cityplex si-a propus ca, incepand din 2012, sa devina un „ambasador” al artei cinematografice europene, promovand  în cadrul programului Europa Cinemas cele mai reprezentative productii europene ale anului.

Intentionam sa aducem titluri cu subiecte actuale si interesante pentru tineri , scopul nostru fiind acela de a contribui la intelegerea culturii si mentalitatilor din alte zone geografice .Vom avea cel putin 2 proiectii de filme pe luna cu intrare libera, ocazie cu care vom promova tinere talente locale din domeniul artei, fie ca este vorba de pictura, literatura, muzica, dans,  film, teatru etc.

Va rugam confirmati prezenta la telefon: 0241.483182/83/86; 0723.267 188.


TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?