ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Prognoza a hingherilor. Cand va SCAPA CONSTANTA de MAIDANEZI

Prognoza a hingherilor. Cand va SCAPA CONSTANTA de MAIDANEZI

EUTANASIERE MAIDANEZI CONSTANTA. Pe strazile Constantei, inca umbla haite de caini periculosi. Desi ne-ar fi placut sa-i vedem cu covrigi in coada sau sa nu-i vedem chiar deloc, asta nu se va intampla prea curand.

Pizza Evo

Hingherii spun ca abia fac fata sesizarilor si ca iubitorii de caini ii impiedica sa-si faca treaba. De cealalta parte, oamenii acuza hingherii de abuzuri si cred ca sunt eutanasiati caini sanatosi, numai pentru a scapa de ei, transmite Cuget Liber.

maidanezi-constanta

Daca ne luam dupa statisticile oficiale, numai in primele luni ale anului 2015, Serviciul de Ecarisaj din cadrul Primariei Constanta a adunat de pe strazi aproape o mie de maidanezi. Cea mai mare parte din acestia au fost eutanasiati. Potrivit reprezentantilor Ecarisajului, in anul 2014, au fost stransi, in total 4.648 de caini fara stapan, 4.092 dintre acestia fiind eutanasiati.

Totusi, e bine ca patrupedele au fost numarate si stim cu ce avem de aface. “In Constanta sunt aproximativ 10.000 de caini vagabonzi, din care ne-am propus sa prindem aproximativ 3.000 in fiecare an, timp de trei ani, astfel incat la finele anului 2016 sa scapam de ei. Noi avem un grafic, dar, deocamdata, abia putem acoperi reclamatiile si sesizarile venite din tot orasul”, a declarat, pentru Cuget Liber, Cristina Itoafa, seful Serviciului de Ecarisaj.

Citeste articolul integral AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?