ACASA » STIRI » Diverse » Preotilor li se cere sa isi faca pagini de Facebook! Porunca vine de sus, de la Daniel

Preotilor li se cere sa isi faca pagini de Facebook! Porunca vine de sus, de la Daniel

PAGINI DE FACEBOOK PENTRU PREOTI. Patriarhul Daniel le cere preotilor sa isi faca pagini de Facebook, pentru a promova biserica si activitatile religioase pe Internet. “Biserica noastra are datoria de a intra in retelele de socializare pentru intalnirea cu omul de astazi“, a spus Patriarhul intr-un comunicat, potrivit Romania TV.

Pizza Evo

patriarhul_44344500

Patriarhul Daniel sustine ca trebuie si multa precautie, deoarece valorile credintei pot fi puse in pericol. Preafericitul Daniel nu are inca o pagina personala, dar sunt cateva fictive deschise pe numele lui. Una din acestea a adunat aproape 2300 de like-uri. Administratorul e prieten cu Constantin Brancusi, Florin Salam si Mihai Eminescu. Evident, tot ce apare in timeline n-are legatura cu cele sfinte.

De asemenea, plecat dintre cei vii de peste un sfert de secol, parintele Arsenie Boca are, pe Facebook, aproape 700 de mii de like- uri. Pagina, evident administrata de un ortodox pasionat din zilele noastre, contine predici video si invataminte despre cum sa-ti faci cruce, folosirea pomelnicelor, de unde sa cumperi mir adevarat si carti de rugaciuni puternice.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?