ACASA » TEATRU » PRENUMELE. O comedie de excepţie, la Casa de Cultură Mangalia!

PRENUMELE. O comedie de excepţie, la Casa de Cultură Mangalia!

TEATRU CONSTANTA. Actorii Teatrului Naţional Bucureşti vin la Constanţa cu una dintre cele mai bune comedii ale anului, pe scena Casei de Cultură din Mangalia. PRENUMELE, produsă de Wonder Theater, este o comedie franţuzească, scrisă de Matthieu Delaporte şi Alexandre de la Patellière.

Pizza Evo

Prenumele” a fost pusă pentru prima dată în scenă la Paris, în 2010, cu celebrul actor şi cântăreţ Patrick Bruel într-unul dintre rolurile principale. Spectacolul a fost nominalizat la mai multe premii Molière, iar ulterior a fost adaptat şi pentru marile ecrane, filmul primind cinci nominalizări la premiile César în 2013.

Spectacolul a debutat la Bucureşti, în regia lui Răzvan Săvescu, cunoscut pentru serialele de televiziune, spectacolele de teatru şi filmele de cinema realizate. Dintre cele mai renumite sunt serialul „La Bloc”, spectacolul „Popcorn”, de Ben Elton, şi prima producţie cinematografică românească parţial filmată în New York „America, venim!„.

prenumele-comedie-teatru

LUNI, 19 iunie, de la ORA 19.00, îi veţi putea vedea pe Claudiu Bleonţ, Mihai Călin, Alina Chivulescu, Leonid Doni şi Ecaterina Ladin într-o comedie de excepţie!

prenumele-mangalia-19-iunie-2017Vincent, un agent imobiliar de succes şi în curând tată fericit, este invitat la cină de sora sa Babou şi cumnatul său Pierre, profesor la universitate. Soţia lui Vincent, Anna, specialistă în modă, şi prietenul acestora din copilărie, Claude, trombonist la filarmonica radio, îl însoţesc.

O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanşează o cascadă de situaţii comice neprevăzute şi dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

Informaţii şi bilete la Casa de Cultură, tel. 0756.201.225

Preţ bilet: 50 lei

Eveniment distribuit de Teatralis

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?