ACASA » TEATRU » PREMIERĂ la Constanţa. NOVECENTO, cu Claudiu Bleonţ, la Harlequin

PREMIERĂ la Constanţa. NOVECENTO, cu Claudiu Bleonţ, la Harlequin

TEATRU CONSTANTA. În premieră pe scena Harlequin din Mamaia, un spectacol în care cunoscutul actor Claudiu Bleonţ va interpreta fascinanta poveste a unui mare muzician de jazz, pianistul Danny Boodmann TD Lemon.

Pizza Evo

Spectacolul reprezintă viaţa romanţată a muzicianului, supranumit Novecento. Este realizat de către regizoarea Andra Negulescu, care semnează şi adaptarea după excelentul text scris de Alessandro Barrico (titlul original: Legenda pianistului 1900). Acţiunea se desfăşoară într-un decor minimalist, avându-l ca pilon pe Claudiu Bleonţ, care reuşeşete, cu măiestrie, să interpreteze toate rolurile personajelor. Acesta îşi petrece întreaga viaţă la bordul vaporului de croazieră “Virginian”.

Regizoarea a creat, pe scenă, un microunivers în care personajul pare a-şi duce existenţa pe mări şi oceane, fără a lua, vreodată, contact cu uscatul, idealul său rămânând, pentru totdeauna, jazzul şi pianul la care cântă fascinant.

Spectacolul este astfel făcut, încât să ne poată induce, prin intermediul jocului şi al rostirii actorului, imaginea oceanului albastru, a vaporului alb, pe Novecento  cântând la pianul negru, lucios, războiul gri, dinamita roşie… Imaginile se succed filmic în mintea spectatorului. Fiecare se poate regăsi în gândurile, temerile sau revelaţiile lui Novecento.

Afis-Novecento-Claudiu-Bleont-v2Nu este neapărat necesar să trăieşti într-o lume imensă pentru a fi genial, ci trebuie doar să faci ceea ce ştii mai bine, evitând şabloanele şi falsele valori, care, adeseori, devin, pentru cei mai mulţi dintre noi, modele de urmat.

VINERI, 31 MARTIE, ORA 21.00, la HARLEQUIN Mamaia

Rezervări 0766 400 181

Preţ bilet 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X Printing, Vivo! Constanta, Telegraf si Cuget Liber.

Organizat de: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?