ACASA » TOATE CATEGORIILE » Premieră la Constanţa, BUTOIUL CU FERICIRE! O super-comedie pe scena Harlequin

Premieră la Constanţa, BUTOIUL CU FERICIRE! O super-comedie pe scena Harlequin

TEATRU CONSTANTA. Ce fel de legătură se poate crea între o chelneriţă trecută de prima tinereţe şi un matematician scorţos? Află, în premieră la Constanţa,  din spectacolul “Butoiul cu Fericire“, în regia şi scenariul Ivonei Boitan.

Pizza Evo

Piesa de teatu îi aduce în faţa publicului pe inconfundabilii Magda Catone şi Tiberiu Păun!

Comedia Butoiul cu Fericire povesteşte întâlnirea dintre doi oameni complet diferiţi şi aparent incompatibili. Ea, Sanda,  o chelneriţă trasnită şi amuzantă, care ia totul la mişto deşi nu are o viaţă prea roz. Are cazier şi a vazut multe la viaţa ei. Trăieşte într-un oraş minier, obscur, are un bărbat gelos, şi singura perspectivă e sa participe la Vocea României unde să îşi spună povestea.

El e un profesor universitar, matematician, statistician, scorţos şi narcoleptic. Consideră ca totul în viaţă poate fi calculat. Ajunge în barul de mâna a doua în care lucreaza Sanda, momit de o studentă blondă, care seamănă izbitor cu Marlyn Monroe şi de care el este foarte atras.

În ciuda tuturor calculelor lui, profesorul face o criză de faţă cu Sanda şi zidul de scorţoşenie se dărâma. Între profesor şi chelneriţă se crează o relaţie ciudată de prietenie, bazată pe o sinceritate câteodată amuzantă, alteori dureroasă. Cei doi trec împreuna printr un carusel de stări şi emoţii.

Afis-Butoiul-FericireVINERI, 17 MARTIE, de la ORA 21.00, la Halrequin Mamaia.

Durata spectacol: 2h

Rezervări la: 0766 400 181

Preţ bilet: 40 de lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X Printing, Libraria Carturesti Constanta, Vivo! Constanta, Telegraf si Cuget Liber.

Organizat de: evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?