ACASA » CONCERTE » Premieră în România: soprana IRINA IORDĂCHESCU şi basul DENIS SEDOV, pe scena TNOB “Oleg Danovski”

afis--presa---ConstantaConcertul de deschidere al turneului va avea loc la Teatrul Naţional de Operă şi Balet “Oleg Danovski” din Constanţa. În acest periplu liric, soliştii vor fi acompaniaţi de pianistul Ieronim Buga. Concertul se află sub Patronajul Consulatului General al Federaţiei Ruse la Constanţa, dedicat împlinirii a 135 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice române–ruse.

Pizza Evo

În perioada 5–17 noiembrie 2013, cei doi solişti de operă vă vor încânta cu cele mai cunoscute şi mai îndrăgite arii de operă, operetă şi musical, delectând publicul din Constanţa în data de 5 noiembrie 2013, ora 19.00.

.
    
O adevărată “Feerie a muzicii”, turneul reprezintă o premieră în cariera sopranei Irina Iordăchescu. Astfel, va fi mai aproape de publicul său şi va prezenta un program special ales pentru acest turneu.

Basul rus Denis Sedov revine cu această ocazie în România, după ce în luna aprilie a acestui an a participat în cadrul altui proiect artistic al Agenţiei EvArt – turneul Corului Catedralei Sf. Isaac din Sankt Petersburg, desfăşurat la Iaşi, Timişoara şi Brăila. Atunci, Denis Sedov a putut fi ascultat ca solist al acestui prestigios ansamblu coral, abordând un repertoriu de muzică sacră ortodoxă în binecunoscuta tradiţie clasică rusă.     

Biletele se achiziţionează exclusiv de la casa de bilete a instituţiei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?