ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Planul Primariei Constanta pentru cartierul social “Henri Coanda”: IL VOR EXTINDE!

Planul Primariei Constanta pentru cartierul social “Henri Coanda”: IL VOR EXTINDE!

CARTIERUL “HENRI COANDA” CONSTANTA. In ciuda controverselor si a scandalurilor iscate in urma constructiei cartierului social “Henri Coanda“, primarul interimar al Constantei, Decebal Fagadau a anuntat ca se doreste extinderea cartierului cu inca noi 10 imobile.

Pizza Evo
Foto: www.ziuact.ro

Foto: www.ziuact.ro

Primarul interimar al municipiului a anuntat, dupa finalizarea sedintei Consiliului Local Municipal de vineri, ca alte zece imobile modulare vor fi construite, cu bani de la bugetul local, in Campusul social “Henri Coanda”. Asta dupa ce in sedinta de Consiliu de vineri a fost aprobata documentatia tehnica pentru construirea altor sase noi blocuri in acest cartier, transmite cugetliber.ro

Constient, se pare, de problemele pe care le au familiile care locuiesc in vecinatatea cartierului cu noii vecini defavorizati, primarul a anuntat ca va solicita, la urmatoarea sedinta de Consiliu Local, printr-un proiect de hotarare, instituirea unor masuri de siguranta in campusul social.

Stiu de problemele din zona, pe care le reclama atat locatarii din «Henri Coanda», dar mai ales familiile care locuiesc in vecinatatea cartierului. Voi propune introducerea unui sistem de supraveghere video. Trebuie luate masuri impreuna cu politia pentru instituirea unui climat de siguranta. Tin foarte mult ca acest campus sa se transforme intr-un pol de siguranta. In momentul de fata, din pacate, lucrurile nu stau asa“, a declarat primarul interimar.

Alesii locali au votat planul tehnic pentru sase imobile, insa licitatia pentru desemnarea firmei constructoare a fost anulata, ambii participanti fiind descalificati. In aceste conditii, licitatia va fi repetata abia dupa ce se va solutiona contestatia depusa, pentru a se putea stabili firma care se va ocupa de ridicarea locuintelor sociale.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?