ACASA » TARG » Piata Taraneasca la Casa de Cultura!
Producatori din toate zonele tarii vor fi la Casa de Cultura a Sindicatelor Constanta la un nou Targ  cu produse naturale, traditionale, fara conservanti, de vineri, 22 iulie, pana duminica, 24 iulie in intervalul 9.00 – 18.00.
Va asteapta producatorii cu produse din carne de porc, oaie sau vita, branzeturi si afumaturi, cascaval, miere si produse apicole, halvita si ciocolata de casa, covrigi, turta dulce, prajituri de casa, Kurtos Kalaks din Harghita, covrigi si halvita din Pitesti, miere, polen si propolis din Cumpana, jud. Constanta.

Din zonele de munte coboara ciobanii brasoveni cu telemea de oaie, branza de burduf, simpla si cu diverse codimente (marar, chimen, busuioc, patrunjel), branza de burduf in coaja de brad, pastrama, urda dulce si sarata, cascaval afumat. Mai gasiti telemea proaspata si veche de oaie si vaca, carnati afumati si slanina ardeleneasca din Marginimea Sibiului, preparate din carne de porc, carcasa afumata, carnati de casa, toba si sunca, muschiulet afumat, toate fara conservanti, doar lasate la sare si fum din jud. Arges, dar si vestitii carnati de Plescoi.

Pizza Evo

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?