ACASA » CALENDAR » Petrecere “Halloween – Treasure Hunt” la Hotel IAKI

hallCelebrata in noaptea de 31 Octombrie in special in Statele Unite, Canada, Marea Britanie si Irlanda, Halloween a devenit in ultimii ani o sarbatoare adoptata si de romani. Deseori fiind asociata cu ocultul, aceasta noapte este stapanita de magie. Conform traditiei, cei care o sarbatoresc se deghizeaza in costume infricosatoare, incercand sa fie cat mai distractivi.

Pizza Evo

Cei care se bucura in special de aceasta sarbatoare sunt copiii. De aceea, Hotelul IAKI organizeaza o petrecere inedita in cinstea lor. Astfel, in data de 31 Octombrie 2013, copiii si adultii sunt invitati sa participe la “Halloween – Treasure Hunt”, petrecere ce incepe la ora 20.00, organizata intr-un spatiu deschis: Restaurantul Casino, Lobby, Piano Bar. Spatiul va fi decorat specific, cu decoratiuni infricosatoare iar muzica si animatia vor crea scenariul specific unui film de groaza. Dupa cautarea comorilor in camerele hotelului, invitatii se vor infrupta cu preparate precum Spooky Spiced Shrimp, oua insangerate si vor degusta cocktail-uri, punch si Sangria.

Tariful de participare pentru o persoana este de 95 Lei iar grupurile de minimum 10 persoane beneficiaza de tarif special: 80 Lei / persoana. Pentru copiii in varsta de 6-12 ani, tariful este de 45 Lei / persoana iar copiii in varsta de pana la 6 ani beneficiaza de acces gratuit.

Petreceti o seara terifianta la Hotelul IAKI din Mamaia!

 

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?