ACASA » STIRI » Diverse » PERLE EVALUAREA NATIONALA 2015. ”DNA-ul o sa-i prinda si pe hotii de mere. Ha Ha Ha”

PERLE EVALUAREA NATIONALA 2015. ”DNA-ul o sa-i prinda si pe hotii de mere. Ha Ha Ha”

PERLE EVALUAREA NATIONALA 2015. Iata ca si in acest an, la LIMBA SI LITERATURA ROMANA, elevii au reusit din nou sa surprinda prin greselile pe care le-au facut. Oricat de originale ar fi aceste nascociri, ele nu vor fi punctate la nota finala. Ne demonstreaza insa ca multi elevi nu invata nimic in anii de scoala.

Pizza Evo

evaluare-nationala-2015

“O trasatura a basmului popular e ca umple capul taranului cu prostii cand e obosit dupa munca. Multi au luat, in viata reala, o megateapa, cand au incercat sa stea de vorba cu animalele”

“S-a suparat imparatul, nevoie mare” inseamna ca personajul avea probleme cu stomacul si trebuia sa manance multe fructe. In plus era foarte pofticios si n-avea de unde sa cumpere mere.

“Regele habar n-avea ca merele de aur te strica la stomac si insista aiurea pe langa pom.”

”DNA-ul o sa-i prinda si pe hotii de mere. Ha Ha Ha”

”Una dintre ideile princiopale ale texului dat, cum ziceti dumneavoastra, este ca vor sa ne faca pe noi sa credem ca lupul fura de la print. de parca un animal ar putea sa fure. sa fim seriosi”

”Timpul actiunii este cand a vrut autorul sa fie, noi n-avem de unde sa stim ce a vrut el sa zica. putem doar sa presupunem”

sursa stririleprotv.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?