ACASA » CALENDAR » Otello la TNOB Oleg Danovski

Teatrului Naţional de Operă şi Balet Oleg Danovski Constanţa pune în scenă spectacolul de operă Otello de Giuseppe Verdi pe un libret de mare calitate scris de Arrigo Boito după celebra piesă Othello a dramaturgului englez William Shakespeare. Evenimentul are loc duminică, 27 mai, de la ora 19.00. Ca și în cazul ultimei sale opere, Falstaff, a cărei premieră absolută a avut loc la Teatro alla Scala din Milano, la 9 februarie 1893, se observă influența clară wagneriană, trecerea de la opera bazată pe arii și tehnica de interpretare bel-canto la genul cunoscut ca fiind operă simfonică. Premiera operei a avut loc la Milano, la Teatro alla Scala, în ziua de 5 februarie 1887.

Pizza Evo

Din distribuţia spectacolului fac parte MARIUS BUDOIU (Cluj), AKIKO HAYAKAWA (Japonia), ŞTEFAN IGNAT (Bucureşti), DORU IFTENE, BOGDAN SANDU, CONSTANTIN ACSINTE, LAURENŢIU SEVERIN, LUCIA MIHALACHE, IOAN VRĂŞMAŞ. Spectacolul se va desfăşura sub bagheta maestrului dirijor KOICHI INOUE din Japonia.

Biletele puse la vânzare pentru acest spectacol pornesc de la 10 Lei şi ajung până la 25 de Lei, în funcţie de poziţia locului în sala de spectacol.

Pentru detalii şi rezervări sunați la 0241.481.460,

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?