ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » ORA PĂMÂNTULUI. Mii de lumânări vor fi aprinse în parcul Tăbăcărie!

ORA PĂMÂNTULUI. Mii de lumânări vor fi aprinse în parcul Tăbăcărie!

ORA PAMANTULUI CONSTANTA. Şi în acest an, Constanţa devine unul dintre cele 54 de oraşe din România în care se va desfăşura evenimentul Ora Pământului (Earth Hour).

Pizza Evo

Earth Hour este o manifestare voluntară ce se desfşoară la nivel global. Oamenii de pretutindeni sunt îndemnați nu numai să stingă lumina pentru o oră, ci să se angajeze în acţiuni de mediu în fiecare zi și să-și schimbe comportamentul pentru a avea un impact mai mic asupra naturii.

Pe 25 martie, între orele 20.30 şi 21.30, ONG-ul Mare Nostrum vă aşteaptă în Parcul Tăbăcărie, în zona situată între City Park Mall şi restaurantul La Cetate.

Pe aleile parcului vor fi aprinse mii de lumânărele şi vă veţi putea bucura de o oră de relaxare, în aer liber, la un altfel de eveniment.

Scopul este promovarea comportamentelor prietenoase cu mediul, economia de energie electrică, precum şi alte opţiuni de petrecere a timpului liber, fără impact negativ asupra naturii.

Un pas în plus spre protejarea mediului, o atmosferă deosebită… Şi mii de selfie-uri, pentru Facebook!

IMPORTANT! Lasă lampioanele acasă! La eveniment, este STRICT INTERZISĂ lansarea lor. Parcul este cel mai nepotrivit loc, pentru a lansa surse de foc necontrolat!

În România, Earth Hour se sărbătorește din anul 2009, fiind parte astfel din comunitatea globală de peste două miliarde de oameni. De la un început relativ timid de 9 orașe la prima ediție, Earth Hour a devenit o întrecere anuală în inițiative pozitive, o dată importantă în calendarul primăriilor, un gest simbolic replicat în casele oamenilor din întreaga țară și un eveniment popular în viața comunităților.

ora pamantului Constanta

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?