ACASA » CALENDAR » OPEN MIC Stand-up Comedy in Cafe d’Art

Te gandeai cum poti ajunge sa faci stand-up comedy? Acum ai ocazia! Lasa emotiile acasa si urca pe scena. Prietenii rad la glumele tale, de ce n-ar face-o si un public care se poate bucura ca a avut ocazia sa te vada?

Pizza Evo

Duminica, 18 decembrie, incepand cu ora 21.00, in Cafe d’Art Scena se organizeaza seara de OPEN MIC. Un show pentru cei care sunt la inceput, vor sa inceapa sau pur si simplu vor sa incerce sa faca stand-up comedy.

Daca esti bun, noi te putem pune in spectacole alaturi de nume cunoscute din stand-up-ul romanesc. Poti ajunge sa te perfectionezi, sa inveti de la cei mai buni si, de ce nu, sa imbini utilul cu placutul si sa faci din treaba asta o meserie. Asa au inceput toti.

Nu te costa absolut nimic sa urci pe scena! Totul este sa vrei sa incerci. Daca te-ai hotarat sa te inscrii, atunci suna la 0766 400 181 sau trimite un e-mail pe adresa evenimentecta@gmail.com si lasa-ne datele tale de contact.

Daca vrei sa fii spectator si sa te distrezi, rezervarile se pot face la numerele de telefon 0766 400 181 sau 0769 639 874. Pretul unui bilet este doar 10 lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?