ACASA » STIRI » OANA PELLEA, mesaj dur la adresa părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de maidanezi

main (2)Actriţa Oana Pellea a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj adresat părinţilor lui Ionuţ, copilul ucis de câini în Parcul Tei din capitală. Ea s-a arătat revoltată de faptul că familia băieţelului intenţionează să se constituie parte civilă în procesul ce va avea loc pentru pedepsirea celor vinovaţi de moartea lui Ionuţ şi să solicite despăgubiri în valoare de un milion de euro.

Pizza Evo

A cere bani recompensă pentru moartea copilului tău, a cere titlul de martir… când… (dex-ul dă o definiţie clară la martiraj)… Eu, până azi, ştiam că doliul e doliu, că interesul e interes, că bun simţ e bun simţ şi penibilul, penibil!”, a scris Oana Pelea, făcând referire la intenţia mamei lui Ionuţ de a începe demersurile necesare pentru recunoaşerea băieţelului ca mucenic de către Patriarhia Română.

„Eu ştiam că părinţii şi bunicii nu pot decât să-şi plângă copiii sau nepoţii. Să îşi asume partea lor de vină! Să ceară dreptate şi nu recompensă sau răzbunare. Să ceară soluţii, ca drama trăită de ei să nu se mai repete. Soluţii! Şi nici o soluţie nu poate include termenul de ucidere. Aflu că există recompensă pentru moarte. …Ca şi când banii pot recompensa. Ca şi când răzbunarea, îndreptată greşit, poate alina o moarte (…) Dumnezeu să-l odihnească pe Ionuţ şi să-i ierte pe părinţii şi bunicii lui”, a adăugat actriţa.

Mesajul publicat pe reţeaua de socializare a adunat peste 2.480 de Like-uri şi a fost redistribuit de peste 730 de ori.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?