ACASA » STIRI » Diverse » O simpla TASTA iti arata cine ti-a vizitat profilul de FACEBOOK

O simpla TASTA iti arata cine ti-a vizitat profilul de FACEBOOK

Cum poti afla cine ti-a vizitat profilul de Facebook? Oficial se spune ca nu ai putea avea acces la astfel de informatii, insa exista o modalitate simpla de a afla care au fost cei care ti-au vizitat profilul in ultimele zile. Atentie, acest lucru nu inseamna ca persoanele respective intra in fiecare zi pe contul tau, insa cu siguranta au aruncat o privire in perioada recenta.

Pizza Evo

facebook-friend-listsConform site-ului Science 2.0 este suficient sa apesi tasta F5 atunci cand esti pe pagina profilului tau, iar cei care iti apar in caseta „Friends“, cea din dreapta, sunt prietenii care au accesat profilul tau. Poti incerca si combinatia Ctrl + F5, pentru curatarea chache-ului si un refresh total al paginii. Vei vedea ca in caseta apar aceleasi persoane.

Cum sa eviti persoane? Este simplu. Din meniul „Privacy Settings“ trebuie doar sa apesi comanda „Blocked People and Apps“ si sa introduci acolo numele acelor amici virtuali care te bombardeaza cu invitatii sau mesaje pe care ai prefera sa nu le primesti deloc.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?