ACASA » STIRI » Modificări FACEBOOK. Nu mai poți fi „invizibil”!

Facebook PrivacyPână acum, în setările Facebook aveai o opțiune prin care puteai să devii „invizibil” în căutari. Mai exact, atunci când cineva îți căuta numele, contul tău nu apărea în rezultate. Rețeaua de socializare a eliminat această opțiune și toți cei care erau până acum de negăsit în căutări vor apărea în rezultate. E adevărat că și până acum putea să te găsească cineva în unele poze sau postări ale prietenilor, dacă erai etichetat.

Pizza Evo

Schimbarea se referă doar la rezultatele căutărilor și la faptul că vei putea fi găsit mult mai ușor pe Facebook chiar dacă nu doreai acest lucru. Restul setărilor de confidențialitate ale contului tău rămân neschimbate, iar postările, fotografiile și celelalte date vor fi vizualizate doar de cei cărora le-ai permis acest lucru. 

Facebook a anunțat că activat serviciul de „căutare grafică”. Acesta este un motor de căutare care îi ajută pe utilizatori să găsească mai ușor informații pe Facebook. De exemplu, utilizatorii pot găsi mult mai simplu persoane care locuiesc în același oraș sau imagini care au fost încărcate într-o anumită perioadă de timp. Postările sau fotografiile care sunt ascunse în „timeline” pot fi găsite prin motorul de „căutare grafică”. De exemplu, dacă cineva dă căutare cu numele tău și „fotografii” va putea naviga prin imaginile pe care le-ați postat de-a lungul timpului. Evident, ține de nivelul de confidențialitate pe care l-ați setat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?