ACASA » STIRI » Mihai Morar, vrajit de Vlad Grigorescu VIDEO

Intr-una dintre editiile emisiunii Rai da Buni, mentalistul Vlad Grigorescu uimeste audienta cu o serie de numere in care pur si simplu ai putea sa juri ca reuseste sa patrunda in mintea participantilor, printre care si cea a prezentatorului, Mihai Morar.

Pizza Evo

Fara sa amestece cartile, fara sa duca manile la spate, fara niciun gest ce ar putea sa te faca sa crezi ca “acolo este smecheria”, Vlad Grigorescu ghiceste cartea aleasa de Mihai Morar doar uitandu-se in ochii lui.

Mai mult, cu doua monede lipite pe pleoape cu bucati mari de banda izoler, peste care a mai adaugat si o masca de dormit, ca sa fie sigur ca nu patrunde nici macar cea mai mica raza de lumina, Vlad reuseste sa descrie un obiect oarecare adus din public de Morar si pus pe masa. O face rapid si fara sa atinga obiectul!

Fiind in continuare legat la ochi, Vlad reuseste sa uimeasca pe toata lumea dupa ce, intr-un timp record, rezolva o fata a unui cub rubic cu o culoare aleasa de unul dintre invitatii emisiunii.

Daca vrei si tu sa il vezi live pe Vlad Grigorescu si sa participi la unul dintre deja celebrele sale spectacole interactive, atunci nu rata ocazia si vino joi, 10 noiembire, in clubul Phoenix pentru spectacolul de mentalism STAND-UP MAGIC. Mai multe detalii gasesti AICI.


TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?