ACASA » STIRI » MIHAELA RADULESCU a fost DATA AFARA de la PRO TV?

MIHAELA RADULESCU a fost DATA AFARA de la PRO TV?

MIHAELA RADULESCU CONCEDIATA. Ca urmare a scandalurilor in care a fost implicata recent, Mihaela Radulescu a fost data afara de la PRO TV si nu va mai fi jurat in cadrul emisiunii „Romanii au talent“. Informatia a fost publicata de jurnalistul Marius Tuca pe blogul sau, mariustuca.ro, indicand surse din PRO TV.

Pizza Evo

Marius Tuca informeaza ca PRO TV va confirma plecarea Mihaelei Radulescu in urma unui anunt oficial. Potrivit surselor jurnalistului, principala cauza a acestei rupturi, notorietatea negativa adusa de gesturile si comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului “Romanii au talent”, care au condus la scaderea ratingului acestei emisiuni.

mihaela-radulescu-data-afara-protv

De curand, Mihaela Radulescu si-a atras criticile comunitatii gay, si nu numai, dupa ce a lansat un atac dur: “Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza“. In prima editie a emisiunii de la Pro TV, Mihaela Radulescu a criticat o gimnasta de 14 ani: “Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu cinci kilograme mai putin nu mai treci de mine“.

LATER EDIT. Mihaela Radulescu a fost contactata de Libertatea pentru a raspunde speculatiilor despre concedierea ei din PRO TV. „Nici vorba!“, a declarat prezentatoarea. De asemenea, reprezentantii PRO TV au raspuns la adresa informatiilor publicate de Marius Tuca. Citeste AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?