ACASA » STAND-UP COMEDY » MICUTZU. Show de stand-up comedy in Constanta

MICUTZU. Show de stand-up comedy in Constanta

Cunoscutul comediant MICUTZU revine la Constanta pentru un show de stand-up comedy cu multa sare si piper. In deschidere va urca pe scena un alt comediant talentat, zis Lălău. Micutzu se numara printre actorii care au ales sa fac si altceva decat teatru.

Pizza Evo

La inceput, Cosmin Nedelcu, alias Micutuzu, a considerat stand-up comedy-ul un mod placut de a-si castiga existenta. Pe parcurs, teatrul si-a pierdut din magie pentru el, asa ca a inceput sa petreaca tot mai mult timp prin cluburi si sa faca improvizatie, devenind unul dintre cei mai apreciati comedianti din Romania. Regreta ca a fost nevoit sa faca acest compromis, din motive financiare, dar se gandeste la situatia ideala in care poate juca in doua piese de teatru pe an si sa faca si stand-up comedy in mod constant. 

Afis Micutzu WEB mart2015Asadar, Micutzu, 24 martie, ora 21.00 la restaurant HARLEQUIN Mamaia.

Rezervari si informatii suplimentare la 0766 400 181 zilnic intre orele 12.00 – 22.00.

Pret bilet 30 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM. Organizat de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?