ACASA » ALTE EVENIMENTE » MARATONUL NISIPULUI revine la Constanta! Eveniment unic in Europa

MARATONUL NISIPULUI revine la Constanta! Eveniment unic in Europa

Si in acest an, Maratonul Nisipului, singura competitie de alergat din Europa ce se desfasoara pe nisip, se organizeaza la Constanta, pe plaja din Mamaia. Duminica, 29 martie, se va da startul unei noi editii la care, pana in prezent, s-au inscris 300 de alergatori, chiar si din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Italia,  Rusia, Republica Moldova, Nigeria, Koreea de Sud si Camerun.

Pizza Evo

Maratonul Nisipului a ajuns la a doua editie, este organizat de Asociatia Sportiva „SanaSport“, in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanta, Primaria Constanta, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral si Radio Constanța. Maratonul Nisipului se adresează atat alergatorilor amatori, cat si sportivilor de performanta, incluzand trei probe competitive (maraton, semimaraton si cursa de 10 km) si cursa Family Run (aproximativ 1 km), ce are menirea de a-i aduce mai aproape de sport, atat pe parinti, cat mai ales pe copii.

maratonul-nisipului-constanta

Organizatorii au pregatit premii substanțiale in bani, echipamente sportive si alte premii surpriza. Valoarea totala a premiilor in bani ajunge la aproximativ 20.000 de lei, iar cei interesati se mai pot inscrie online la una din probe pana cel tarziu duminica, 22 martie 2015, pe site-ul oficial, maratonulnisipului.ro. Inscrieri se mai pot efectua si in cadrul SANAEXPO, ce se va desfasura in Centrul Comercial MARITIMO SHOPPING CENTER Constanta, in zilele de 27 si 28 martie 2015, intre orele 10.00 si 22.00, de unde se vor putea prelua kiturile de concurs.

Asociatia Sportiva SanaSport este o organizație non-guvernamentala, infiintata in 2013, ce are ca obiective majore promovarea importanței sportului pentru societate si imbunatatirea conditiei fizice si a starii de sanatate in randul locuitorilor din municipiul Constanta. SanaSport organizeaza in fiecare duminica, incepand cu ora 9.00, alergari de anduranta pe nisip, punctul de intalnire fiind parcarea de la Aqua Magic din statiunea Mamaia. Pana in prezent, peste 500 de iubitori ai sportului au raspuns invitatiei membrilor SanaSport si au rezonat cu motto-ul Asociatiei: “Înceteaza sa mai fabrici scuze, alearga pur si simplu!”

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?