ACASA » PETRECERI » Manki’n’Stieb in Goblin

154106_449097751822564_1591559087_nSambata, 26 ianuarie, uzina Goblin Constanta te lanseaza in spatiul cosmic, pe beat-uri stiintifico-fantastice de breakbeat, garage, drum’n’bass si dubstep, mixate de doi grei in domeniu – Manki’n’Stieb. Obisnuiti ai festivalurilor de renume, extraterestrii Manki si Stieb aterizeaza pe scena Goblin pentru un super party care va va tine in priza pana dis de dimineata.

Pizza Evo

Proiectul Manki ‘n’ Stieb este format din Victor Bilegan si Catalin Alexandru si este destul de fresh, apropiindu-se de al saptelea an oficial de existenta.

Acum sase ani, cand cei doi au realizat ca petrecerile homemade pot fi daunatoare atat pt. imobil cat si pt. vecini si impun anumite compromisuri, conversia catre cluburile de profil din Bucuresti (si nu numai), petrecerile underground neconventionale si festivalurile de profil a fost inevitabila.

In 2010 au fost selectati de Burn sa reprezinte Romania la workshop-ul “Cassius Masterclass”, tinut la studiourile Burn Studios din Paris, un prilej bun de a inhatza cateva secrete si metode de a-si personaliza soundul de la celebrul duo francez.

In 2012, Manki’n’Stieb au facut senzatie la B’est Fest, cel mai tare festival (dupa GoblinFest Vama Veche, bineinteles :P) de pe meleagurile noastre.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?