ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de carte “NUMELE MEU ESTE ANTON”, la Carturesti

Lansare de carte “NUMELE MEU ESTE ANTON”, la Carturesti

LANSARE CARTE “NUMELE MEU ESTE ANTON”. Sunteti invitati in ceainaria librariei Carturesti din City Park Mall pentru lansarea cartii “Numele meu este Anton“, al scriitoarei Geo Dinescu. Cartea subliniaza faptul ca fiecare varsta are vocea ei si felul ei de a rezona cu destinatarul relatarilor.

Pizza Evo

Desi avem de-a face cu o singura voce care relateaza despre sine si despre lume, aceasta este fragmentata si adusa in carte ca intr-un puzzle. Asadar, o voce si totuși mai multe. Ce este cu adevarat interesant in Numele meu este Anton decurge din diversitatea stilistica a acelor voci. Pana la urma se contureaza un destin din epistole false. Dar singurul care poate sa refaca puzzle-ul narativ este cititorul. Numele meu este Anton e o carte care merita citita, pentru ca sa ne dam seama de o anumita realitate din noi ce e intr-o continua, dar imperceptibila schimbare” – Serban Axinte.

11146635_10152888528498730_4466546686083583925_o

Evenimentul va avea loc joi, 11 iunie, de la ora 18.30 si va fi moderat de Iulia Pana. Lectura cartii va fi sustinuta de actorul Aron Alexandru Lucian.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?