ACASA » ALTE EVENIMENTE » Lansare de Carte „Pentru un ideal comun” de Calin Georgescu
Când uşile ţi se închid în nas şi românul de rând nu mai găseşte speranţă să meargă mai departe, cineva ne spune că se poate. Asta în timp ce conducătorii îi sfătuiesc să-şi ia gândul de la „averea” lor. O carte despre cum arată România după 20 de ani de la Revoluţie, dar nu doar atât, ci şi despre ceea ce o mai poate salva, va fi lansată duminica, 24 iunie, ora 17.00 la Pavilionul Expozitional Constanta. Autorul, Călin Georgescu, va vorbit despre genialitatea unui popor şi despre puterea lui de a izbândi.
Cum arată România după două decenii de la Revoluţie? O întrebare la care mulţi ar întoarce capul dezamăgiţi, el i-a găsit un răspuns optimist. România nu este pierdută, spune autorul, atât timp cât are tineri care studiază şi trăiesc în profunzime.
România nu şi-a spus ultimul cuvânt, spune autorul cărţii „Pentru un ideal comun” aparuta la prestigioasa editura Compania.
Calin Georgescu va fi prezent la lansare impreuna cu Dan Puric .
“Pentru un ideal comun” poate fi considerată cartea momentului în România. Paginile ei vorbesc despre starea românilor, despre programe şi strategii, în împrejurări mai vechi şi mai noi. Călin Georgescu este cunoscut drept cel care a conceput strategia de dezvoltare durabilă a ţării, iar în februarie anul acesta a fost la un pas de a fi numit prim ministrul României.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?