ACASA » CINEMA » Kristen Stewart si Charlize Theron, rivale intr-o noua productie cinematografica

Starul din Twilight, Kristen Stewart, a terminat filmarile pentru Snow White And The Huntsman in care joaca alaturi de frumoasa Charlize Theron. Desi filmul se inspira din basmul Albei ca Zapada, nu este unul pentru copii. Pelicula cu un buget de 100 de milioane de dolari va ajunge pe marile ecrane din tara pe 1 iunie.

Pizza Evo

“Alba ca Zapada si vanatorul” este o noua abordare a basmului clasic al fratilor Grimm. Regina Malefica (Charlize Theron) o tine prizoniera pe Alba ca Zapada (Kristen Stewart) vreme de 11 ani. Cand reuseste sa evadeze, pe urmele printesei e pus Vanatorul (Chris Hemsworth), un barbat dur, care si-a pierdut nevasta, speranta si increderea. Un foarte bun luptator, acesta primeste ordine de la Regina Malefica sa o prinda si sa o omoare pe Alba ca Zapada. Printesa reuseste sa-l convinga pe Vanator sa-i devina mentor si sa o transforme in razboinic, iar impreuna sa o detroneze pe Mama Vitrega.

Unele tabloide comenteaza faptul ca, desi in povestea originala Alba ca Zapada este mai frumoasa decat mama ei vitrega, in acest film actrita Charlize Theron o detroneaza pe Kristen Stewart la capitolul frumuseste.

Referitor la colaborarea celor doua Kristen Stewart a declarat: “Am fost nervoasa si intimidata sa lucrez cu Charlize Theron. Este minunata  in tot ceea ce face si o respect ca actrita si femeie. Charlize mi-a depasit asteptarile. Cand intra intr-o camera toata lumea se uita la ea. Este rapida, amuzanta si atrage foarte multa atentie”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?