ACASA » CALENDAR » Jocuri creative și fapte bune la Atelierul Zânelor

Sâmbătă, 10 decembrie 2011, Tomis Mall va gazdui a treia ediție a Atelierului Zânelor, un eveniment caritabil, prin care copiii norocoși pot oferi cadouri copiilor din familii sărace.

Pizza Evo

30 de echipe formate din copii cu vârste între 3 și 12 ani și părinții lor vor participa la activitățile organizate de Zâne timp de 2 ore: Atelierul Zânei Ștrumfilor unde vor picta globuri, căni, felicitări, tablouri; Atelierul Zânei Crăciunului unde vor inventa și construi decoruri de Crăciun din conuri, crenguțe de brad, lemne; Atelierul Zânei Fulgilor de nea unde vor crea fulgi si ghirlande folosind decupajele din hârtie; Atelierul Zânei de Ciocolata unde vor pregăti figurinele de zahăr, ciocolată și marțipan; Atelierul Zânului Zgribulici unde vor realiza piese din plastilină oameni de zăpadă,  lumânări, precum şi alte decoruri de sărbatori.

Zânele JCI Constanța vor îndruma activitățile recreative, cu caracter educativ ale fiecărui atelier. Personajele desprinse din povești și filmele de animație vor strânge cadourile de la participanți, ce vor merge duminică, 11 decembrie la Hagieni, alături de celelalte daruri pregatite din fondurile colectate la evenimentul JCI PLAY 4X4 din 20 noiembrie 2011.

În spiritul sărbătorilor și cu responsabilitatea proiectului social-umanitar, deschidem inimile spre speranță, suflet curat și împliniri și pentru copiii defavorizați.

Înscrierile pentru Atelierul Zânelor se fac la 0766400181. Taxa de participare pentru o echipă părinte-copil este de 30 de lei, iar o altă condiție de participare este aducerea unui cadou pentru copiii defavorizați din Hagieni.

Cei ce doresc să fie alături de noi pentru donații în bani și obiecte contactați-ne (același număr de telefon).

JCI Constanta este o organizatie non‐profit de tineri lideri, antreprenori și profesioniști cu vârste între 18 si 40 de ani, membră JCI România și afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI), care numără 200.000 de membri în peste 100 de țări. Misiunea JCI este „de a oferi oportunități de dezvoltare prin care tinerii să dobândească puterea de a crea schimbări pozitive”.

JCI functionează în România din anul 2002 în Bucuresti (grupul de inițiativă) și, începand cu 2003 în alte orașe din țară: Timișoara, Constanța, Brașov, Iași, Cluj, Lugoj, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș și Oradea.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?