ACASA » ALTE EVENIMENTE » JCI PLAY 4×4 revine! OFF-ROAD Business Networking la Peştera Liliecilor

JCI PLAY 4×4 revine! OFF-ROAD Business Networking la Peştera Liliecilor

JCI PLAY 4×4 OFF ROAD CONSTANTA. Cel mai prestigios eveniment de off-road business networking din Constanţa revine în atenţia constănţenilor activi, cu spirit de aventură!

Pizza Evo

JCI Constanţa, Active Training și PlayXP.net vă invită la cea de-a 11-a ediție JCI PLAY 4×4 – eveniment de networking între prefesionişti şi oameni de afaceri din Constanţa şi alte zone ale ţării, pasionaţi de activităţi în aer liber pe un traseu off-road presărat cu activităţi inedite de teambuilding.

Scopul proiectului JCI PLAY 4×4 este dezvoltarea mediului de afaceri constănțean prin realizarea întâlnirilor de „off-road business networking”, fiind o oportunitate de a obține valoare adaugată pentru timpul liber, îmbogățită prin mediu și parteneri.

Startul va fi dat pe 20 MAI, de la VIVO! Constanta, începând cu ORA 8:30, unde se vor forma echipele şi va avea loc un scurt instructaj.

Ediția a 11-a a evenimentului se va desfăşura pe parcursul unei zile, pe traseul: Năvodari- Balta Tașaul- Gura Dobrogei- Peștera Liliecilor, si vor fi vizitate și alte obiective turistice deosebite din aceasta zonă.

jci play 4x4 constanta 2017Participanții vor fi împartiți în echipe și vor avea de îndeplinit mai multe misiuni interesante. Pe traseu se vor desfașura o serie de activități antrenante: jocuri de strategie și de comunicare în cadrul fiecărei echipe formate .

De asemenea, participanții la eveniment vor afla informații interesante despre istoria Dobrogei, vor admira peisaje memorabile şi vor descoperi adevărate comori ale zonei.
Destinația finală va fi Mănăstirea Sfântul Dionisie unde participanții și membrii JCI vor petrece la o masă câmpenească.

Organizatorii au pregătit surprize pentru toți participanții. La toate acestea se adaugă interacțiunea cu oameni valoroși și o experiență off-road de neuitat. Fotografii prezenţi la eveniment vor imortaliza momentele cheie de pe parcursul traseului.

ÎNSCRIERI SI CONFRIMARI- Tel: 0732.833.443 (Anamaria)
Termenul limită de înscriere este joi, 16 mai 2017.

  • Pachetul 1 – 200 lei/persoană – include tot programul zilei de 20 mai 2017 pentru JCI PLAY 4×4. Pachet destinat persoanelor cu masina de teren proprie.
  • Pachetul 2 – 250 lei/persoană – include tot programul zilei de 20 mai 2017 PLAY 4×4 şi 1 (un) loc în maşina de teren. Acest pachet este destinat persoanelor care nu vin cu maşina de teren proprie sau nu au un loc în maşina unui prieten care participă la eveniment.
  • Early Bird – 20% discount din pretul afisat pentru cei care achita pana la data de 06.05.2017

Plata se poate efectua online sau prin OP la Asociatia Junior Chamber International Constanta
CIF 33043911
Cont:RO21BTRLRONCRT0235391701
Banca Transilvania
Detalii plata- taxa participare JCI PLAY 4X4

Detalii suplimentare despre eveniment găsiţi pe pagina oficială de Facebook JCI Constanta.

JCI Constanţa îşi rezervă dreptul de a selecta participanții, în limita locurilor disponibile.

Organizator: JCI Constanţa
Co-organizatori: Active Training, PlayXP.net.
Coordonator Proiect JCI PLAY 4×4 editia a 11-a Pestera Liliecilor: Cristian Munteanu, Tel: 0730.59.99.23

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?