ACASA » STIRI » Iată de unde poţi descărca cărţi electronice gratuite în limba română

ipad_ebook1Avantajul cărţilor electronice este acela că poţi lua cu tine o bibliotecă întreagă. Deşi ar trebui să le găseşti pe site-ul oricărei librării, cărţile gratuite în limba română sunt mai rare, dar există. Specialiştii de la bookaholic.ro îţi arată de unde le poţi lua.

Pizza Evo

Iată câteva dintre librăriile online:

elefant.ro are o bibliotecă foarte bogată de titluri, preţul cărţilor electronice nu trece de 25 de lei, şi asta mai mult pentru noutăţi. Poţi găsi şi cărţi sub 10 lei sau chiar 5 lei. De asemenea, au şi reduceri, chiar şi cărţi electronice gratis din literatura universa- lă, clasicii secolelor XVIII-XIX.

Polirom oferă vreo 400 de titluri, la preţuri de 10, 13 sau 20 de lei. Are şi cărţi vechi, şi cărţi noi. Spre exemplu, cărţile electronice Polirom se descarcă fie de pe Elefant, fie de pe Barnes & Noble (Nook), fie de pe Reader Store (Sony).

Pe site-ul Humanitas găseşti cam 300 de titluri, cele mai multe fiind cele de la Polirom, dar şi de la Humanitas.

La Nemira, cărţile costă 5, 10, 15 sau 20 de lei şi se găsesc în format epub sau mobi.

Cărţi electronice în limba română – gratis:

Editura Liternet are cărţi electronice gratuite în mai multe limbi, în format pdf. Cele în limba română se găsesc pe liternet.ro.

e-Librărie oferă câteva sute de titluri din literatură, dar şi din alte domenii de specialitate (chimie, contabilitate, istorie, psihologie, medicină, ş.a.), în română şi mai mult în engleză. Cărţile AZ sunt împărţite pe diverse domenii – artă, literatură, economie, istorie, ştiinţă etc. Găseşti cărţi în limba engleză şi în română.

Alte linkuri unde poţi găsi diverse cărţi electronice în limba română, gratis:

Cărţi bune gratis (formate pdf, epub, mobi)
Cărţi download
e-biblioteca, unde găseşti vreo 100 de titluri în formate zip, rar, doc sau pdf.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?