ACASA » STIRI » Iată cum arată sufrageria lui BILL GATES

Are o avere estimată la 59 de miliarde de dolari şi este responsabil de Windows-ul pe care îl foloseşti chiar acum. Bineînţeles, locuinţa sa este pe măsura unui guru al tehnologiei şi a averii sale colosale.

Pizza Evo

“Casa mea este casa viitorului. Este făcută din lemn, sticlă şi piatră, dar şi din software. Oricine vine în casă primeşte o insignă care îl va recunoaşte şi pe care fiecare vizitator îşi stochează informaţiile pe care le vrea. Cand e întuneric afară, insigna îţi aprinde instalaţia de iluminat care este cea mai aproape de tine. De asemenea, daca primeşti un telefon, în casă va suna telefonul care e cel mai aproape de tine”, spune Bill Gates în una dintre cărţile sale.

Podeaua casei, ce valorează 122 de milioane de dolari, are senzori pentru detectarea paşilor, ce le permit oamenilor de la pază să vadă în orice moment în ce zonă a casei se află cei care o locuiesc sau invitaţii.

Casa se întinde pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, iar pereţii au implementate difuzoare cu senzori, asta însemnând că muzica te însoţeşte în orice încăpere pe măsură ce te deplasezi şi poate fi auzită doar în locul încare te afli, fără a-i deranja pe ceilalţi. Aproape totul în casa lui Gates funcţioneză pe sistem touch screen sau comandă vocală.

click pe foto pentru a mări

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?