ACASA » ALTE EVENIMENTE » “I AM”, un documentar ca un film, la Forte Life

I amAti auzit de Tom Shadyac? Probabil ca nu in mod direct, dar filmele lui Ace Ventura, Mincinosul Mincinosilor sau Profesorul Traznit sigur va sunt cunoscute! Acest documentar este rupt din filme!

Pizza Evo

In urma cu cativa ani, Tom Shadyac are un accident de ciclism care ii pune viata in pericol. Pe patul spitalului, el incepe sa se gandeasca la lucrurile pe care simtea ca le realizase in viata lui.

Desi in acel moment, Tom Shadyac detinea de milioane de dolari, o vila cu parc si fantani in Pasadena, avion privat, era unul dintre cei mai reputati regizori de la Hollywood, el isi da seama ca viata lui este goala de realizari autentice.

Deci, intr-o stare precara de sanatate, fara sa stie daca se va recupera sau nu, Tom decide sa lase o ultima mostenire a lui catre lume si porneste in jurul lumii, cu obiectivul de a crea un documentar care sa raspunda la doua intrebari:
· Ce este in neregula cu lumea?
· Cum ne putem schimba in mai bine?
Pe parcursul celor peste 60 de minute, Tom discuta cu profesori universitari, persoane inspirationale, experti in dezvoltarea personala si ajunge la concluzii excelente in ceea ce priveste dezvoltarea armonioasa a intregii lumi.

Documentarul I AM este o compilatie fantastica de informatii si emotii, iar concluziile le care ajunge sunt uimitoare!

Vino şi tu să vezi un documentar inedit, vineri 28 februarie, de la ora 19.00, în Forte Life (Bvd Tomis 235, et. 1, Complex Dacia)

Mai multe detaii afla AICI

Bilet, 20 de lei

Informatii si rezervari: 0723.337.007

TRAILER

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?