ACASA » ALTE EVENIMENTE » Halloween Party cu trupa SUFLETEL la Hotel IBIS pe 27 octombrie

Afis-HalloweenParty-WEBS-au zgribulit floricelele si frunzulitele de frica vantului! Si zilele s-au strans, lasand loc noptilor reci si lungi. In clepsidra, nisipul sfasie timpul in fasii de nisip si ne infioara gandul ca HALLOWEEN-ul bate la usa!
Cioc, cioc, cioc! Intra!
Deschizi usa si incepe o petrecere calda si prietenoasa, cu prietenii tai cei vechi si cu altii noi, cu muzica, cu jocuri, cu cele mai nazdravane culori care se iau de mana, pentru ca vrem o parada de costume de toate felurile! Sa inceapa petrecerea! In sufletele noastre E VREME BUNA si vrem sa se vada asta! ANIMATIE, PINATA, DANSURI, CONCURSURI, CARNAVAL DE HALLOWEEN, DIPLOME PENTRU MINUNATA PARTICIPARE!
Duminica 27 octombrie, ora 18:00 la Hotel Ibis. Daca va doriti puteti veni deghizati!

Pizza Evo
Biletul este 25 lei/copil si 5 lei/insotitor adult. Va rugam sa faceti inscrieri la 0766400181 sau 0720778613 pentru o mai buna organizare a evenimentului.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala PRESTIGE. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?