ACASA » ALTE EVENIMENTE » GLOBATIC, eveniment multicultural organizat de AIESEC Constanta in Maritimo

Globatic, AIESEC ConstantaAIESEC Constanţa și Școala de Valori, organizează în data de 17 martie 2013, în Maritimo Shopping Center, începând cu ora 13:00, evenimentul GLOBATIC, cu scopul de a implica elevii din Constanţa într-o activitate ce promovează multiculturalitatea.

Pizza Evo

Sub sigla acestuia, vor fi reprezentate culturile a peste 15 țări de pe întreg mapamondul. Diversitatea culturală va sta la baza acestui eveniment, în care tineri din clasele a IX-a și a X-a, participanți ai proiectului național GROW, vor reprezenta câte o țară în cadrul evenimentului. După pregătiri intense, ce au durat mai multe săptămâni, vor avea ocazia să arate constănțenilor prezenți, particularități ale țării respective. Va fi o zi plină de culoare, în care multitudinea de steaguri fluturânde ne va duce cu gândul la o lume unită, în care pacea și bucuria de a cunoaște oameni vor fi elemente cheie. GLOBATIC este și o ocazie în care să ne petrecem o zi de duminică alături de prieteni și familie, așadar vă așteptăm în număr cât mai mare la eveniment.

 AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din lume, care încurajează tinerii la inițiativă și care oferă oportunitatea de dezvoltare personală și profesională a tinerilor din mediul Universitar (www.aiesecconstanta.ro).

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?