ACASA » Fun pe net » Fun pe net – Iată cum arată astăzi Pamela

La începutul anilor ’90 toată ţara urmarea cu sufletul la gura serialul Dallas, pe atunci unul dintre cele mai populare şi iubite din SUA. Personajul Pamela, interpretat timp de nouă ani de actriţa Victoria Principal, a fost una dintre cele mai iubite şi admirate prezenţe din serial.

Pizza Evo

“One, two, three, Pamela vrea copii, dar Bobby nu o lasă, că este prea frumoasă”, era doar unul dintre versurile apărute în folclorul urban în perioada în care Dallas făcea furori. Dupa ce a părăsit serialul, Victoria Principal şi-a înfinţat propria companie de producţie, cotinuând să lucreze cu producatori care au distribuit-o în mai multe filme şi seriale de televiziune, Are propria linie deproduse de îngrijire a pielii, a devenit autoare a unor cărţi despre frumusete şi este preşedinte naţional a unei organizaţii dedicată violenţei împotriva femeilor. În prezent, la cei 62 de ani, Victoria locuieşte în Malibu, California.

Dallas a avut nu mai puţin de 14 sezoane. Actiunea este plasată în Texas, mai exact în Braddock County şi prezinta lupta dintre două familii bogate, implicate în industria petrolului. Dallas prezinta familia Ewing, care trăia la ferma South Fork, într-un duel permanent cu familia Barnes. Împrumutand din Romeo şi Julieta lui Shakespeare, Bobby Ewing se îndrăgosteşte de o fată Barnes, Pamela, iar asta nu îi convine deloc fratelui cel mare, J.R. Bobby este cel sincer şi onest, în timp ce J.R. este un ticălos care obţine tot ceea ce vrea prin orice modalitate.

Pentru fani, serialul Dallas a fost lansat de curând în SUA şi continuă tradiţia războiului dintre familii, numai că de această dată duelul se dă între copiii lui J.R. şi Bobby. Pe lângă personajele şi actorii noi, în noul Dallas apar Sue Ellen, Bobby şi, bineînţeles J.R., interpretat de acelaşi actor inconfundabil, Larry Hagman!

Victoria Principal, 2012

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?