ACASA » ALTE EVENIMENTE » Frumusete pentru femeile din satele dobrogene

Frumusete pentru femeile din satele dobrogene

CAMPANIE FEMEI MEDIUL RURAL. Participa ca voluntar sau donator la campania de strangere de fonduri “Colored Nails Week“, organizata in beneficiul femeilor din mediul rural. O campanie amuzanta si plina de culoare, organizata de Civicum Voluntaris. Perioada de desfasurare a campaniei este 14 – 21 septembrie.

Pizza Evo

In weekendul 18 – 20 septembrie, de la ora 14.00, echipa de voluntari va fi la Maritimo Shopping Center unde vor “picta” cu oja unghiile doamnelor si ale domnisoarelor. Cu banii stransi se va porni in Caravana “Frumusetea Dobrogeana” si vor oferi GRATUIT o sedinta de infrumusetare unui numar de 100 de femei provenind din familii cu venituri reduse. Comunele unde va poposi Caravana sunt: Baraganu (28 septembrie), Gradina (5 octombrie) si Deleni (12 octombrie).

O echipa formata dintr-un nutritionist, hair sylisti si experti in machiaj vor tunde, vopsi, aranja si machia doamnele si domnisoarele din mediul rural, iar organizatorii, le vor oferi, din partea sponsorilor, produse de ingrijire corporala si produse cosmetice.

12002238_165096920492330_7896843331563991751_nAjutati-ne sa aducem bucurie pe chipurile acestor femei! Deveniti voluntar in campanie sau chemati-ne la birou, companie, la liceu, in orice locatie, ca sa va facem unghiile si dumneavoastra veti ajuta cauza facand o donatie pentru femeile din mediul rural.

Mai multe informatii despre cum te poti implica in campanie, AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?