ACASA » ALTE EVENIMENTE » FRATII STOICA se vor bate la Constanta intr-o noua gala SUPERKOMBAT

FRATII STOICA se vor bate la Constanta intr-o noua gala SUPERKOMBAT

SUPERKOMBAT CONSTANTA 1 AUGUST. Cei mai buni luptatori de K-1 din tara si din strainatate se vor bate in ring in cadrul unei noi gale Superkombat, la Constanta. Al patrulea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat va avea loc pe 1 august si va fi transmis in direct in 93 de tari, urmand sa programeze 13 meciuri profesioniste pe reguli K-1, iar printre cei care vor lupta in gala se numara fratii Bogdan si Andrei Stoica.

Pizza Evo

Andrei Stoica se va lupta cu olandezul Fred Sikking. De asemenea, in ring vor urca si constantenii Madalin Craciunica si Alex Filip, care au iesit invinigatori in meciurile pe care le-au sustinut in gala din 19 iunie de la Sala Sporturilor.

Invitat special la aceasta editie a Superkombat este actrita Kristanna Loken, celebra pentru rolul din Terminator 3.

1467225_834977913237605_5866433485631597542_nDupa succesul de pe 19 iunie, cand meciurile s-au disputat cu casa inchisa, vom reveni pe 1 august la Constanta cu un nou mega-eveniment. Toate detaliile despre gala, dar si despre programul Kristannei Loken si aparitiile ei publice vor fi anuntate in perioada imediat urmatoare. Ne bucura faptul ca tot mai multi actori isi asociaza imaginea cu Superkombat, iar asta este un plus la nivel mondial pentru popularizarea unui fenomen pornit din Romania. In perioada in care va fi in Romania, Kristanna va filma si un scurt-metraj alaturi de cativa dintre luptatorii Superkombat, ca si demo pentru viitoarele aparitii la Hollywood“, a declarat promotorul Eduard Irimia.

La acest moment, organizatorii inca nu au anuntat locul de desfasurare al galei Superkombat si pretul biletelor, urmand ca aceste aspecte sa fie facut publice in perioada imediat urmatoare.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?