ACASA » ALTE EVENIMENTE » FIGHTMANIA, Constanţa arată că ştie să lupte!

Vara aceasta, cei mai buni luptatori de K-1 si MMA ai Constanţei se întalnesc în ringul Fightmania. Vei vedea un turneu piramidal K-1 în care opt luptători talentaţi se vor bate pentru o şansă la centura mondială Sharks Fight Championship League (SFC).

Pizza Evo

În piramidă îl vei putea vedea luptând pe tânărul Mădalin Crăciunică, dublu campion naţional la kickboxing, care a facut senzaţie în Capitală, fiind poreclit Micul Bonjaski, datorită talentului şi stilului său foarte asemanator celebrului multiplu campion mondial, Remy Bonjaski. Pentru şansa la titlul ligii SFC se vor mai lupta şi constănţenii Marcel Jipanu, Adrian Rosca, Dragoş Dărăbană şi Silviu Sanchi.

Ionuţ Moldoveanu se va bate cu Marius Tănase într-un meci exploziv petru supremaţie, iar ringul se va lăsa sub greutatea lui Cătălin Marin, care îl va înfrunta pe Silviu Streinu. Ambele lupte se vor da în stil K-1!

De asemenea, pentru prima dată într-o gală de arte marţiale organizată în România, vei putea vedea un meci de MMA Strike între Florin Matei şi Sebastian Duma – o luptă după un regulament ce face ca în ring să se desfăşoare o adevarată demonstraţie de forţă, tehnică şi dovadă de sânge rece.

Arbitru la centru pentru gala Fightmania va fi unul dintre cei mai cunoscuţi luptători K-1 din România, “Legionarul” Markos Bela.

Aşadar, sâmbătă, 14 IULIE, ORA 20.00, la Sala Sporturilor Constanta, vino să asişti live la o gală-spectacol, un adevarat recital de arte marţiale cu cei mai buni ai Constanţei. Vei fi martor la un eveniment în care show-ul şi surprizele se vor îmbina cu dorinţa de afirmare în ring şi recunoasterea la nivel naţional. Fightmania îşi propune astfel promovarea sportivilor constănţeni practicanţi de arte marţiale, pentru că vrem să demonstrăm ca şi noi avem cu ce şi, mai ales, cu cine!

Pentru a fi sigur ca prinzi un loc în sală, fă o rezervare la unul dintre numerele de telefon 0731 909046 sau 0766 400181. De asemenea, în curând bilete vor fi puse în vanzare şi la câteva locaţii partenere ale evenimentului ce vor fi anunţate aici, pe evenimente-constanta.ro

Gala Fightmania este organizată de clubul de arte marţiale KERU KENTO Constanţa şi evenimente-constanta.ro

Partener media principal

Eveniment sponsorizat de:
    

În parteneriat cu:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?