ACASA » TEATRU » “Fidelitate”, o drama la care se rade cu lacrimi!

“Fidelitate”, o drama la care se rade cu lacrimi!

TEATRU CONSTANTA. Piesa lui Chazz Palminteri, scenarist, regizor, actor și producător de origine italiană, poate fi integrată teatrului bulevardier modern. În premieră la Constanţa, Teatrul Act aduce piesa, “Fidelitate“.

Pizza Evo

Publicul se află în livingul super-elegant al unei familii înstărite în imediata apropiere a eroilor piesei şi, paradoxal, urmăreşte – râzând în hohote sănătoase – acţiunea destul de atroce.

Tony (Gheorghe Ifrim) este un killer profesionist, pe care Jack (Florin Busuioc) l-a angajat pentru a-l scăpa de Maggie (Adelaida Zamfira), nevasta de care s-a săturat până peste cap în 20 de ani de căsnicie şi care, pe deasupra, mai are şi o asigurare de 1.000.000 de dolari.

Dragoş Câmpan face parte din respectabila categorie a regizorilor care au evadat de sub incidenţa teatralismului consacrat – definit prin excese în interpretare – optând pentru exprimarea simplă, firească, cinematografică, în consonanţă cu teatrul contemporan, ale cărui dotări tehnice permit chiar şi vorbirea în şoaptă.

afisfinal_micRegia: Dragoş Câmpan

Distributia: Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim, Adelaida Zamfira

Luni, 23 MAI

Ora de incepere: 19.30

Pret bilet : 50 lei

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?