ACASA » CALENDAR » Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe 15-16 august

Zilele Prieteniei Bergenbier ConstantaFestivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” ajunge la sfârșitul săptămânii, pe 15-16 august, pe plaja Modern din Constanța, ultima destinație din acest an. Fanii celor 16 trupe prezente pe scenă vineri și sâmbătă vor trăi live experiența adevărată a muzicii. 2 zile de spectacol, 2 zile de petrecere împreună cu cele mai tari trupe românești pentru a încheia în forță cea mai mare manifestare muzicală a verii 2014.

Pizza Evo

Festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” își deschide porțile cu voie bună și distracție începând cu ora 15:00 în ambele zile de concerte, iar intrarea este libera.

Vineri, 15 august, capul de afiș va fi ținut de Șuie Paparude, Vunk, CTC, OCS, Coma, Shadowbox. În ziua de sâmbătă, 16 august, petrecerea prietenilor va continua cu Paraziții, Vița de Vie, Zob,R.O.A., Robin and the Backstabbers, Pinholes. Toți aceștia, împreună cu alte trupe prietene care vor urca pe scenă, promit să ofere publicului un show plin de forță, savurat cel mai bine alaturi de o bere rece.

Trupele prietene alese de fani să deschidă concertele, în cele două zile, au fost selectionate printr-un concurs online, desfășurat pe www.metalhead.ro. Astfel, vineri, publicul îi poate asculta pe: Lupul Cel Rau și Amnesia, iar sâmbată, trupele Days of Confussion și Stema sunt programate să deschidă evenimentul.

Briza mării, starea de vacanță, distracția pe ritmuri pline de energie, unele dintre cele mai importante trupe din muzica românească, berea si buna sunt ingredientele care pun festivalul „Zilele Prieteniei Bergenbier” pe harta celor mai hot evenimente de pe litoral.

Bergenbier duce mai departe conceptul de eveniment creat anul trecut, la o scara mult mai mare, iar pe durata concertelor, toți cei prezenți vor deveni mesagerii prieteniei și ai faptelor bune alături de artiștii care vor promova spiritul prieteniei și vor împarți gânduri pozitive.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?