ACASA » FESTIVALURI » Festivalul UNTOLD ar putea fi organizazt şi la Constanţa

Festivalul UNTOLD ar putea fi organizazt şi la Constanţa

UNTOLD CONSTANTA. Informaţia a fost făcută publică după ce directorul general UNTOLD s-a întâlnit cu primarul Decebal Făgădău pentru a pune la punct detaliile organizării unei ediţii la Constanţa a celebrului festival.

Pizza Evo

Bogdan Buta, directorul general al UNTOLD speră un parteneriat cu Primăria Constanța pe termen mediu și lung. Nu va fi un eveniment pentru un singur an. Dacă va fi posibil, vom organiza chiar din acest an un astfel de eveniment. Sunt bucuros de ceea ce am găsit la Constanța. Ne propunem, având sprijin local, să gândim un eveniment ținând cont de specificul litoralului“, a declarat Bogdan Buta.

Constanța merită să găzduiască cel mai important festival desfășurat în aer liber, la malul mării. Putem să ne lăudăm cu o infrastructură unicat în Europa, iar prezența celor de la UNTOLD lângă mine este o dovadă că ne dorim să lucrăm cu cei mai buni.

Economia orașului va avea extrem de mult de câștigat, iar Constanța va deveni un punct important pe harta festivalurilor din Europa. Un astfel de eveniment major va atrage mii de turiști străini și români. Asta se traduce prin promovare internațională nu doar pentru orașul Constanța și stațiunea Mamaia, ci pentru tot litoralul și Delta Dunării“, a precizat și primarul Decebal Făgădău.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?