ACASA » RECOMANDARI » Expoagroutil – târg naţional, cu participare internaţională

targCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în colaborare cu Direcția Pentru Agricultură a Județului Constanța, sub patronajul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, organizează, în perioada 29 mai – 01 iunie 2013, cea de-a XXI-a ediție a Expoagroutil – târg naţional, cu participare internaţională, ce reprezintă unicul eveniment de profil din Dobrogea.

Pizza Evo

Târgul se desfășoară în parcarea Teatrului de vară, Complexul Perla din Mamaia, pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp, și reunește 42 de firme din România și 4 din Italia și Bulgaria. 31% dintre firmele românești participante sunt din județul Constanța, restul expozanților reprezentând aproape toate județele țării. În acest clasament, Municipiul București se află pe primul loc, cu o pondere de 22%.

Și în acest an, numărul mare de expozanți și suprafața ocupată demonstrează faptul că Expoagroutil se menține ca fiind una dintre cele mai importante manifestări de profil , la nivel național.

Evenimentul este organizat pe următoarele secţiuni:

  • Tractoare, combine şi echipamente agricole;
  • Input-uri pentru agricultură;
    • Salon de produse ecologice;
    • Salon de flori;
    • Salon de finanțări și asigurări, preponderent pentru sectorul agricol ;
    • Reuniuni profesionale pe teme de actualitate.

În calendarul acțiunilor organizate în cadrul Expoagroutil va avea loc simpozionul de prezentare cu tema „Probleme actuale ale agriculturii românești în context european”, în cadrul căruia specialişti din ministere, instituţii centrale, societaţi de finanţare vor dezbate teme de mare actualitate, dintre care amintim: „Agro-ecosistemele României vs. Regionalizare; „Contractul de arendare conform noului COD CIVIL în anul 2013 și capcanele acestuia”; „Forme de  asociere în domeniul agriculturii”; „Facilitarea comerțului cu produse agro-alimentare în bazinul Mării Negre”.

Acțiunea este organizată de CCINA Constanța, în parteneriat cu Camera Agricolă Județeană Constanța și va avea loc miercuri, 29 mai a.c., la sala Complexului Perla, începând cu ora 13.00.

Program de vizitare:

În perioada 29 – 31 mai – 18 mai: 10.00 – 18.00

Sâmbătă, 1 iunie:10.00 – 13.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?