ACASA » ALTE EVENIMENTE » Eveniment: “Traieste sanatos! Traieste fericit!” la Forte Life (zona Dacia)

forte-lifeViata Verde Viu in colaborare cu Forte Life va invita la primul mare eveniment tinut in noua locatie “Forte Life”: Traieste sanatos! Traieste fericit! Cand? Sambata, 20 iulie de la ora 18.00.

Pizza Evo

Evenimentul va cuprinde 3 prezentari:

1. De ce Forte Life? Marius Dinu, Vicepresedinte JCI Constanta, Presedinte Offroad Constanta si fondator Forte Life.

2. Legatura dintre felul in care traiesti si cum te hranesti – Simona Culea, blogger, autor-fondator Iesi din Ceata.

3. Schimabari mici , rezultate mari – Alec Blenche, consultant nutritie si stil de viata sanatos, co-fondator Viata Verde Viu.

Evenimentul va dura aproximativ doua ore jumatate si vom avea parte si de muzica live si de o tombola cu multe premii.

Inscrierile se fac la numarul 0723337007. Taxa de inscriere este 20 de lei. Asezarea in sala se va face in functie de ordinea achitarii locurilor. Inscrierea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care taxa se achita integral la sediul Forte Life. Locurile sunt limitate!

Pretul biletului va cuprinde biletul de tombola si un smoothie delicios.

Forte Life este locul unde se pune accent pe functie si nu forma, unde ne urmam pasiunea, dar nu uitam sa fim pragmatici! Forte Life este gandit ca un social club unde vor avea loc evenimente interesante pe dezvoltare personala, public speaking, expozitii foto, seminarii, conferinte, board games, intalniri informale etc. Forte Life este un concept care promoveaza un stil de viata sanatos prin meniul abordat, iar fumatul si alcoolul sunt interzise. Spatiul este dotat cu aer conditionat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?