ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Eveniment sportiv de anvergură la Constanţa! CROSUL ZIUA OLIMPICĂ 2017

Eveniment sportiv de anvergură la Constanţa! CROSUL ZIUA OLIMPICĂ 2017

CROSS CONSTANTA 2017. În această vară, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Atletism Constanţa, Academia Olimpică Română şi Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, alaturi de partenerii lor, organizeaza, sâmbătă 17 iunie, la Constanţa, un eveniment sportiv unic în ţara noastră, editia a 30-a a Crosului “Ziua Olimpică”!

Pizza Evo

Startul ediţiei 2017 a Crosului Ziua Olimpică se va da la ora 10.00, de la Sala Sporturilor, iar participanţii vor alerga pe traseul strada Mircea cel Bătrân – bulevardul Mamaia – Aqua Magic.

Validarea câştigătorilor se va face numai pe baza carnetului de elev sau a actului de identitate.Primii 1.000 de participanţi vor primi tricouri, în baza cărora se va face accesul gratuit în incinta Aqua Magic.

Premierile se fac pe categorii de vârstă.

Pentru 2009 şi mai mici, 2006 – 2008, 2003 – 2005 şi 1992 – 2002, premiile sunt următoarele: locul I – cupă şi bicicletă, locul II – trotinetă, locul III – rachetă de tenis cu set de mingi.

cros ziua olimpica 30 de aniLa categoria de vârstă 1998 şi mai mari, învingătorul va primi cupă şi o bicicletă eliptică, celui de-al doilea clasat i se va oferi un stepper, iar cel care se situează pe locul trei va intra în posesia unei rachete de tenis cu set de mingi.

Prima ediţie, în 1987, s-a desfăşurat la malul mării, iar această ediţie aniversară va avea loc tot pe litoral, după ce, Elena Frîncu, fost director al DJST Constanţa şi membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, a insistat la COSR pentru ca prestigioasa întrecere să fie găzduită în 2017 de Constanţa.

La prima ediţie, printre cei 3.000 de participanţi s-au numărat Ilie Floroiu (care a şi câştigat cursa), Ion Draica şi Elena Frîncu. Startu a fost dat de Lia Manoliu.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?