ACASA » ALTE EVENIMENTE » Eveniment pentru copii: FABRICA DE MARTISOARE cu Trupa Sufletel la Hotel IBIS
FabricaMartisoare3-Afis-WEBGata! Trupa Sufletel a  hotarat sa adune toti mesterii priceputi in ale primaverii. Si cine nu stie ca vestitorii primaverii sunt  martisoarele, sa afle acum!
Vom deschide larg portile FABRICII DE MARTISOARE, unde sunt chemati toti copiii, sa modeleze cu pasta de modelat, sa picteze miniaturi de ceramica, sa le deseneze,  sa le sclipiceasca, sa le ataseze unei felicitari de primavara,  sa le decoreze cu snurulete de martisor si… gata! Toate bune de daruit celor dragi!
Ba pentru ca totul sa fie mai palpitant, si abilitatile de toate felurile sa poata fi dezvoltate, propunem si un targ de martisoare, sa ne laudam cu ele  si sa castigam… tot ce se poate castiga!
Fabrica de Martisoare – atelier de creatie si recreatie pentru copii! Recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-12 ani.
Va asteptam cu drag, duminica, 24 februarie, ora 18.00 la Hotel Ibis
Inscrieri la 0766400181. Bilet 25 lei/copil si 5 lei/adult insotitor. Rugam participantii sa se prezinte la eveniment cu 20 de minute mai devreme.
In pret intra si materialele folosite in confectionarea martisoarelor, un balon rosu/alb si o diploma frumos colorata.
Parteneri: Spital Privat ISIS, Expertissa Constanta, Maritimo, Magic FM, Carturesti Constanta, City Events & Baloons, Zile si Nopti, Hotel Ibis
Organizatori: Evenimente Constanta si Trupa Sufletel

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?